DESCRIERE PRODUS
Aparat de vidat cu clema
Tip aparat: se foloseste pe blat, este portabil
Utilizare: residential
Utilizare: doar pentru alimente solide
Tip vidare: uscata
Material - plastic
Continut pachet: pachetul contine aparatul de vidare si un set de 10 pungi de vidat
Aparatul de vidare este prevazut cu picioare antialunecare
Tara de origine: Germania
SPECIFICATII TEHNICE
Putere – 11 W
Alimentare – 220 – 240 V
Frecventa – 50 / 60 Hz
Tip panou comanda – digital
Functii: protectie supraincalzire
Trepte de viteze - 1
Control vidare – automat
Banda de lipire – 29,5 cm
Culoare – alb
Latime fir incalzitor – 1,5 cm
Viteza de vidare – 2,5 l/ minut
Grad de vidare – 430 mm Hg
Alimentare – la retea
DIMENSIUNI APARAT DE VIDAT
Greutate – 1,4 kg
Inaltime – 9,5 cm
Lungime – 40 cm
Latime – 19 cm
UTILIZARE APARAT PENTRU VIDAT HAUSBERG
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare
Procedeul ambalarii in vid consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj special, dintr-un material impermeabilla gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid
In acest fel se evita contactul produselor cu oxigenul, care poate declansa reactiice duc la alterarea produsului
Lipsa oxigenului duce la stoparea inmultirii microorganismelor, responsabile de alterarea alimentelor
Avantajele ambalarii in vid: mareste de 3 – 4 perioda de stocare, economiseste spatial de stocare, pastreaza prospetimea produselor proaspete ( verdeturi, legume, fructe ), pot fi ambulate si produsele fragile